Gabri woning- projectinrichting

Voor al woon- en projectinrichtingen

Tapijt

SmartStrand tapijt is de revolutionaire ontwikkeling van de Amerikaanse marktleider Mohawk. Want SmartStrand is een ijzersterke én duurzame vloerbedekking. De milieuvriendelijke vezels zijn deels gemaakt van plantaardige en hernieuwbare biologische materialen. Dankzij de superieure grondstoffen en de nieuwste technieken zijn de SmartStrand kwaliteiten gegarandeerd beschermd tegen vlekken en vuil. Zelfs moeilijke vlekken zoals mosterd en rode wijn kunnen eenvoudig worden verwijderd met warm water.

Marmoleum

Maak kennis met Marmoleum, de eerste CO2-neutraal geproduceerde vloer ter wereld en is onderdeel van Gabri’s woning- & projectinrichting. Forbo’s Marmoleum brengt u daarbij een fascinerende wereld van kleuren, dessins en daarmee ongekende mogelijkheden. Ons doel is een excellente vloer met optimale eigenschappen voor elke omgeving. Een hygiënische vloer, geïnspireerd door de natuur.

Vinyl

Tekst niet beschikbaar

Vloer Verwarming

Tekst niet beschikbaar

LAminaat

Deze vloer is al 20 jaar voor veel mensen een begrip. Laminaat bestaat uit een met kunsthars geïmpregneerde decorlaag op een stabiele, watervaste HDF-drager met kliksysteem en wordt altijd ‘zwevend’ gelegd. Dit kan ook op vloerverwarming en –koeling. 

In combinatie met de juiste ondervloer is laminaat ook geluidsarm.

Plinten

Sfeerplinten maken uw interieur compleet. De wanden en de vloer zijn de basis van uw interieur. Zij bepalen grotendeels de sfeer in een ruimte. Echter, de randafwerking is minstens zo belangrijk. Met de juiste Sfeerplint geeft u uw interieur de final touch. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor een hoge plint, laat dit de ruimte in zijn geheel hoger en ruimer lijken. Bovendien kunnen snoeren makkelijk worden weggewerkt achter de plinten. Het ruime assortiment van Sfeerplinten biedt voor ieder type ruimte de juiste plint.

PVC

Pvc-vloeren zijn net zo mooi als echt hout of steen. De vloer bepaalt direct de totale sfeer van een ruimte in een leefomgeving. Naast dat pvc-vloeren geschikt zijn voor vloerverwarming, zijn pvc-vloeren ook nog eens heel stil én waterbestendig. Met ons uitgebreide aanbod in onze showroom Dronten vind je altijd een vloer die bij je past!

Wist u dat u PVC ook kan plaatsen in vochtige ruimtes, zoals de keuken of badkamer.

Mede dat plassen water of het dweilen van de vloer geen enkel kwaad kan. 

 

Pvc komt zowel in Dryback (Plak) als in Riged Click (klik pvc) 

Entreematten

Hamat schoonloopmatten bieden de beste binnen oplossing voor entree en uitgang. Uw vloer blijft volledig behouden en de mat biedt tevens een bijdrage aan een stijlvolle entree. Hamat biedt voor ieder segment een brede collectie. Met die kennis en ervaring kunnen we optimaal anticiperen op uw behoefte en leveren we precies wat u nodig heeft. Door middel van verticale integratie van het gehele productieproces kunnen wij u exclusieve producten van hoogwaardige kwaliteit leveren. Onderscheidend, compleet en helemaal van deze tijd.